Home Help

Help

Veel gestelde vragen

Indien uw vraag onderstaand niet wordt beantwoord klik hier of neem contact op via de contact button.

Ik bestel voor de eerste keer online bij Geurts-Janssen Habraken. Hoe werkt dat?

Als u voor de eerste keer bij ons bestelt, vragen wij u om een account aan te maken. Zonder account kunt u geen bestelling plaatsen. U kunt alleen bestellen indien u een adres in Nederland opgeeft.

 

Zijn alle artikelen die bij Geurts-Janssen Habraken verkrijgbaar zijn, ook via internet te bestellen?

Niet alle artikelen zijn ook via internet te bestellen. Artikelen die u niet online kunt bestellen kunt u aanvragen bij onze afdeling verkoop. Dit betreft hoofdzakelijk speciaal vervaardigde artikelen zoals bv. radiatoren in een speciale kleur.

 

Kan ik mijn bestelling annuleren?

Bestellingen die nog niet in behandeling zijn genomen kunt u annuleren door contact op te nemen met onze afdeling verkoop.

 

Kan ik mijn bestelling wijzigen ?

Bestellingen die via onze site zijn ingegeven kunt u nadat deze definitief zijn gemaakt niet meer zelf wijzigen. U kunt wel wijzigingen aanbrengen door contact op te nemen met onze afdeling verkoop.

 

Kan ik de status van mijn bestelling volgen?

Ja dat kan. In de orderhistorie kunt u zien welke status een bestelling heeft.

 

Ik heb een defect en/of beschadigd product ontvangen. Wat moet ik doen?

In geval van een defect en/of beschadigd product gelieve u contact op te nemen met onze klantenservice via 073-5431030. In geval van een radiator kunt u ook het klachtenformulier op de site invullen en inzenden.

 

Zijn de vermelde prijzen op de website inclusief of exclusief BTW?

Alle vermelde prijzen zijn exclusief BTW, tenzij specifiek anders aangegeven.

 

Kan ik ruilen of retourneren als ik via de website besteld heb?

Vrijwel alle artikelen die u via internet gekocht heeft kunt u ruilen of retourneren. Dit kan echter niet bij artikelen die speciaal voor u besteld zijn. Als u artikelen wil ruilen of retourneren dan moeten deze wel, indien redelijkerwijs mogelijk, ongebruikt, onbeschadigd en in de originele staat en verpakking zijn.

 

Wat is de levertijd van via de site bestelde artikelen?


Indien op voorraad kunnen artikelen de volgende werkdag worden uitgeleverd, mits besteld voor 16:30. Afhalen kan dezelfde dag nog tot 17:00 in Schijndel of tot 17:00 in Venlo.